"İş Arayanlar" Kategorisi Kuralları

Admin

Yönetici
Yönetici
  1. Sadece İş Arama Amaçlı Kullanılabilir: Bu kategori, forum üyelerinin iş arama ilanlarını paylaşması ve iş fırsatlarıyla ilgili bilgi alması için tasarlanmıştır. Konu dışı içeriklere izin verilmez.
  2. Kendinizi Tanıtın: İlan verirken adınızı, mesleğinizi, deneyimlerinizi ve aradığınız iş türünü kısaca belirtin. Örneğin: "Merhaba, muhasebeci olarak 5 yıllık deneyimim var. New York’ta iş arıyorum."
  3. İş İlanlarınız Açık ve Net Olsun: Hangi sektörde veya pozisyonda çalışmak istediğinizi, iş deneyimlerinizi ve iletişim bilgilerinizi (e-posta veya sosyal medya profili gibi) paylaşabilirsiniz.
  4. Kişisel Bilgilerinize Dikkat Edin: Telefon numarası, ev adresi gibi hassas bilgilerinizi paylaşmaktan kaçının. Güvenliğiniz için iletişimde dikkatli olun.
  5. Dolandırıcılık Uyarısı: İş tekliflerinde şüpheli bir durum fark ederseniz, bunu hemen forum moderatörlerine bildirin. İlan veren kişi veya şirketin güvenilirliğini kontrol etmek sizin sorumluluğunuzdadır.
  6. Ticari Reklam ve Tanıtım Yasaktır: İş arayan üyelerin ilanlarını tanıtım amaçlı kullanması yasaktır. Bu kategori, yalnızca bireysel iş arama ilanlarına yöneliktir.
  7. Kibar ve Profesyonel Üslup: İlanlarınızı yazarken profesyonel bir dil kullanın. İş fırsatlarına yorum yaparken kibar olun ve diğer üyelerin ilanlarına saygılı davranın.
  8. Güncel Bilgi Verin: İş arama ilanınızı güncel tutun. İş bulduğunuzda ilanınızın altına bir güncelleme ekleyerek diğer üyeleri bilgilendirin.
  9. Birden Fazla Aynı İlan Açmayın: Aynı içeriği tekrar tekrar paylaşmak yerine mevcut ilanınızı güncelleyin. Forumun düzenini korumak için bu kural önemlidir.
  10. Forum Yönetimi Müdahale Hakkını Saklı Tutar: Uygunsuz veya kurallara aykırı ilanlar, moderatörler tarafından kaldırılabilir. Ayrıca, dolandırıcılık amacı güden kullanıcıların hesapları askıya alınabilir.

Bu kurallar, "İş Arayanlar" kategorisinin düzenli ve güvenli bir şekilde işlemesi için hazırlanmıştır. İş arama sürecinizde bol şans ve başarılar dileriz!

Konu görüntüleyen kullanıcılar