- Kendinizi Kısaca Tanıtın: Bu kategoride, forum üyeleriyle tanışmak ve kendinizi tanıtmak için bir başlık açabilirsiniz. Yaş, meslek, ilgi alanları veya Amerika’daki yaşamla ilgili deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.
- Gerçekçi ve Samimi Olun: Kendinizi tanıtırken dürüst ve samimi bir dil kullanın. Yanıltıcı bilgiler paylaşmaktan kaçının.
- Kişisel Bilgiler Paylaşmayın: İsim, telefon numarası, adres gibi özel bilgilerinizi güvenlik nedeniyle paylaşmaktan kaçının. İsterseniz hobileriniz veya genel bilgilerle bir profil oluşturabilirsiniz.
- Karşılıklı Saygıya Özen Gösterin: Diğer üyelerin tanıtım yazılarına yorum yaparken nazik ve saygılı bir dil kullanın. Eleştiri yerine destekleyici ve yapıcı ifadeler tercih edin.
- Ticari Amaçlı İçerik Yasaktır: Bu kategori tanışma ve sosyal etkileşim içindir. Tanıtımınızı, ürün veya hizmet reklamı yapma amacıyla kullanamazsınız.
- Forum Amacına Uygun Tanıtımlar: Amerika'da yaşayan Türkler arasında sosyal bağlar kurmayı hedefleyen bu kategoriye, forumun genel temasına uygun bilgilerle katkıda bulunun.
- Sorularınızı ve İlgi Alanlarınızı Paylaşın: Kendinizi tanıtırken, diğer üyelerle etkileşime geçmek için merak ettiğiniz konuları ya da ilgi alanlarınızı paylaşabilirsiniz.
- Troll ve Provokasyon Yasaktır: Kategoriyi amacı dışında kullanmak, troll içerikler paylaşmak veya diğer üyeleri provoke etmek kesinlikle yasaktır.
- Dil ve Üslup Kurallarına Dikkat Edin: Tanıtım yazılarında uygun bir üslup kullanmaya özen gösterin. Forumun genel yazım kurallarına uyun.
- Konu Başlığınızı Özelleştirin: Tanıtım yazınız için özgün bir başlık seçin. Örneğin, "Merhaba, Amerika'daki İlk Yılım Hakkında" gibi spesifik bir başlık tercih edebilirsiniz.
Bu kurallar, "Tanışma ve Kendinizi Tanıtma" kategorisinin, forum üyelerinin birbirini daha iyi tanıyabileceği, güvenli ve sıcak bir ortam yaratmayı amaçlamaktadır. Forumdaki ilk adımınızı burada atmaya ne dersiniz